Rádio Good water Nezařazené Veteráni pod Křemešníkem v roce 2020 nebudou

Veteráni pod Křemešníkem v roce 2020 nebudou

Veteráni pod Křemešníkem v roce 2020 nebudou post thumbnail image
1 0
Read Time:2 Minute, 2 Second

6.4.2020 – Oficiální informace z pořadatelského štábu Veteránů pod Křemešníkem: Situace okolo Covid-19 se pro nás, pořadatele zajímavých akcí, netváří dobře.

Pro letošní rok se Veteráni pod Křemešníkem – nebudou konat. Důvodem je situace okolo COVID-19 a zároveň zrušení seriálu soutěží: Mistrovství České republiky – Poháru historických vozidel 2020. Rozhodnutí výkonného výboru AVCC AČR z 3. 4.2020 o zrušení celého seriálu, je z důvodu nemožnosti zajistit rovné podmínky pro všechny zúčastněné.

Druhou novinkou je, že již od letošního roku, nebude soutěž zařazena do Jihočeského poháru. Tato skutečnost musela nastat. Plánovat trasy na území Jihočeského kraje, je poměrně složité. V případě splnění podmínek poháru, zajíždět na území Jihočeského kraje, by docházelo k opakování tras. Závod by vždy vedl směrem Kamenice nad Lipou či Žirovnice a přestal být tak zajímavým. Proto soutěžící do budoucna čeká změna tras a to všemi směry.


MČR POHÁR HISTORICKÝCH VOZIDEL AVCC AČR 2019 – (PDF) KONEČNÉ CELKOVÉ POŘADÍ

Červen 2021
Trasa: Hánův mlýn, Křemešník, překvapení, do Pelhřimova a zpět

Děkujeme za pochopení, vzniklou situaci jsme se však do poslední chvíle snažili vyřešit. Ale, lámat vše přes koleno a poté to ušít horkou jehlou, to není náš styl. Chceme akci, která bude mít lesk a prestiž. To je hlavní důvod, proč jsme zrušili pátý ročník a přesunuli jej na příští rok.

Proto ještě jednou, moc děkujeme všem naším příznivcům za pochopení a pokud se nestane něco mezi nebem a zemí, tak v červnu 2021 u nás, na Hánově mlýně, pod Křemešníkem.

Kompletní kalendář MČR – PHV AVCC AČR 2020 – sledujte weby pořadatelů


Které akce se budou konat, naleznete na příslušných webech organizátorů. Pohár Mistrovství republiky – nebude v roce 2020 uspořádán.

ZMĚNY V KALENDÁŘI AKCÍ V DŮSLEDKU MIMOŘÁDNÝCH OPATŘENÍ
S vyhlášením nouzového stavu vládou ČR v souvislosti s prokázáním výskytu Covid-19 a dalších mimořádných opatření dochází ke změnám v kalendáři akcí. Informace poskytli pořadatelé. Sledujte níže uvedenou stránku, v případě rušení nebo odložení dalších akcí bude aktualizována.

více na webu:
https://www.autoklub.cz/150141-zmeny-v-kalendari-akci-v-dusledku-mimoradnych-opatreni/

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %